четвер, 20 лютого 2020 р.

19 лютого учні нашого класу побували на презентації фільму "Пекельна хоругва" Фільм нам дуже сподобався, отримали багато приємних вражень


Ми отримали неймовірне задоволення від прем'єри різдвяної казки Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке (2020).
« Маємо українське кіно у кращих його традиціях! Як на мене, картину можна сміливо ставити в один ряд з такими шедеврами як "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Пропала грамота", "Вій" . Гарний сценарій Сашка Лірника, розцяцькований жартами , де через давні українські легенди проглядається сьогодення. А яка акторська гра! Все , більше ні слова. Скажу лише, що давно чекали на такий фільм і дуже раджу вам його подивитися!(із відгу ків на фейсбуці)
    Козаки багато років захищали  український народ від усякої напасті, не шкодуючи ні своєї крові, ні  своїх життів заради блага простих людей. Саме тому прощаються їм усі  гріхи, якщо померли в бою за справедливість, і жодної душі козацької в  пеклі ви не знайдете, нічого їм там робити. Але Диявол був би не  Дияволом, якби не хотів змінити цей порядок. Прикро йому, що жодного  козака за стільки років не бачив у себе, ось і вирішив з апостолом  Петром посперечатися, що зможе зловити та до Різдва утримати в себе  найкращого та найбільш хороброго козака на ім'я Семен. Тільки ось хлопця сам чорт не підкупить і не залякає, що з ним робити з таким?



Немає коментарів:

Дописати коментар